Betalning i Golf Sky webbutiken

Denna sida är endast en översättning av villkoren.De ursprungliga villkoren finns på finska.

Vi använder Paytrail och Klarnas betaltjänster för våra betalningstransaktioner. Paytrail är en finsk betaltjänstleverantör som ingår i Nets-familjen. Nets är den ledande leverantören av betalningslösningar, informationstjänster och digitala säkerhetslösningar i Norden.

Betalning via PayTrail/Klarna

Om du vill betala via PayTrail/Klarna fungerar GoGolf Group Oy endast som marknadsförare av produkterna och tjänsterna och levererar även produkterna till köparen. GoGolf Group Oy ansvarar därför endast för marknadsföring av produkterna, leverans och hantering av eventuella reklamationer. Vid behov kan du också rikta ditt klagomål till Paytrail Plc eller Klarna.

Betalning via Visa, Visa Electron tai MasterCard

Betalningstjänsten tillhandahålls av Paytrail Oyj eller Klarna i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Vid betalningar med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort visas Paytrail/K Klarna som betalningsmottagare på kortfakturan och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Plc är ett licensierat betalningsinstitut. 

Netbank

Betalningsförmedlingstjänsten för nätbankstjänster tillhandahålls av Paytrail och Klarna i samarbete med banker och kreditinstitut. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som traditionella nätbetalningar.

Klarna Faktura

När du väljer att betala med faktura får du de beställda produkterna innan du betalar. Du kan också dela upp köpet i mindre delar. Du måste betala minst det minimibelopp som anges på fakturan på förfallodagen. Vid försenad betalning skickas en påminnelsefaktura i enlighet med Klarnas villkor.

Frågor om betalningsfrågor?

Kontakta: Paytrail eller Klarna.

www.paytrail.com/en/contact

www.klarna.com/se/kundservice/